Voedselbank zoekt helpende handen voor opening op maandag 10 juli

Ruim een jaar na de sluiting gaat zaal De Linde weer open. Niet meer als feestzaal, maar nu als voedselbankwinkel. Aankomende maandag 10 juli vindt de officiële opening plaats. Wie het leuk vindt om daarbij een handje te helpen is van harte welkom.

De afgelopen twee maanden heeft een team van vijftig vrijwilligers hard gewerkt aan het aanpassen en inrichten van de nieuwe locatie. Naast een grotere ruimte, biedt de nieuwe locatie klanten nu ook gelegenheid zelf de boodschappen uit te kiezen. Er kan worden gekozen uit houdbare producten, verse groenten, fruit en zuivelproducten, en uit de diepvriezers vlees, soms vis en brood.

Om de vrijwilligers die de afgelopen maanden zo hard hebben gewerkt zelf te kunnen laten genieten van de feestelijke opening, zoekt de Voedselbank mensen die het leuk vinden om die dag een paar uurtjes te helpen. Denk bijvoorbeeld aan het rondgaan met hapjes of een drankje. Belangstellenden kunnen zich melden via planning@voedselbankdruten.nl; Brigitte Peeters neemt met hen contact op.

bron: https://dorpskrantpuiflijk.nl/voedselbank-zoekt-helpende-handen-voor-opening/