Thema-avond “Verlies op je dak”: kennismaking Weefdraden en thema ‘Plots Verlies’

De openingsavond op 21 september in de theaterzaal van Cultureel centrum Bogerd staat in het teken van de kennismaking met het doel en de activiteiten van Stichting Weefdraden en aansluitend het thema “Plots Verlies”.

Hierbij de uitnodiging in de bijlage voor de eerste Thema-avond “Verlies op je dak” van Stichting Weefdraden

De openingsavond op 21 september in de theaterzaal van Cultureel centrum Bogerd staat in het teken van de kennismaking met het doel en de activiteiten van Stichting Weefdraden en aansluitend het thema “Plots Verlies”.

Documentairemaakster Desi van Woerkom (24 jr. voormalig Drutense) toont haar documentaire “Fijn dat je er bent”. Een persoonlijk document over het plotselinge verlies van één van haar studievrienden door een zelfgekozen dood die niemand aan zag komen.

In deze documentaire laat zij, 2 jaar na dato, op indringende wijze de gevoelens van rouw en verlies zien van hen die plotseling achterbleven, de worsteling en de pogingen de grip op het leven terug te krijgen en het verlies te verweven in het verdere leven. 

  • Deze avond wordt muzikaal omlijst door Amusementskoor Choke.
  • Er wordt geen entree gevraagd, maar een gift is natuurlijk van harte welkom.
  • Kom je? geef het even door via info@weefdraden.nl. (niet verplicht)
    Dan heeft de organisatie enig zicht op de hoeveelheid bezoekers.

Wellicht tot ziens op donderdagavond 21 september.