Zaterdag 28 september gaan de Uitgaanders naar Heusden voor een Rondwandeling en Boottocht!

Beste mensen,

Het eerste uitstapje na de zomerperiode vindt plaats op zaterdag 28 september aanstaande.
We gaan dan een rondvaart maken van ongeveer anderhalf uur over de Maas en de Dode Maas. Vertrek van deze rondvaart is om 14.30 uur vanuit het vestingstadje Heusden.

De route is afwisselend en gaat door een landschap met havens, woonschepen, een pontje dat overvaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden. De hele tocht duurt 1’/2 uur. Voordat we op de boot stappen is er gelegenheid om door het schilderachtige vestingstadje te wandelen. Om 14.15 uur moet iedereen in de haven zijn. De kosten voor dit uitstapje zijn €15,50 per persoon. De 2 consumpties tijdens deze rondvaart wordt ons aangeboden door ons bestuur.

Aangezien het parkeren in het stadje zeer moeilijk is, moeten we buiten het stadje parkeren op de parkeerplaatsen 1 of 2. Het is dan toch nog een 10 minuten lopen naar de haven. De wegen en paden bestaan voornamelijk uit keitjes in het stadje. Maakt u gebruik van een rollator, overleg dan even met de organisatie over de mogelijkheden. Helaas kunnen rolstoelen niet mee aan boord.

We vertrekken om 12.15 uur vanaf De Lier in Puiflijk. De autorit duurt een klein uurtje.

Heeft u belangstelling voor deze rondvaart, dan kunt u zich opgeven door het antwoordstrookje in te vullen. Gaat u met een partner, dan ook graag de naam van uw partner opgeven.

De brief met het strookje kunt u hieronder downloaden.

Het ingevulde strookje alsmede het bedrag van € 15,50 per persoon (graag gepast betalen) kunt u uiterlijk 18 september 2024 in een gesloten envelop in de brievenbus stoppen van Nijenkamp 34 (Henk van der Poel). Heeft u vragen, dan kunt u Henk bellen 0629172335 op werkdagen in de middag.