10 mei uitstapje naar Landschapstuin Nieuw Robbekampen in Dreumel

Op vrijdag 10 mei a.s. organiseren de Uitgaanders weer een uitstapje. We brengen dan een bezoek aan Landschapstuin Nieuw Robbekampen, Rooijsestraat 49 in Dreumel. Het bezoek aan deze tuin ging vorig jaar niet door vanwege de regen.

In 2012 is een gedeelte van de boomkwekerij omgevormd tot een prachtige landschapstuin van ca. 1,5 ha met vijvers, hagen, een verscheidenheid aan bomen en struiken, veel (bijzondere) planten en diverse akkerbouwgewassen.

In de tuin zijn geen verharde paden, waardoor de tuin niet rolstoeltoegankelijk is. Voor mensen met een rollator is het volgens de eigenaar geen probleem om over de graspaden te lopen.

We worden om 14.30 uur in de landschapstuin verwacht. We starten met een kopje koffie of thee met iets lekkers. De gids vertelt het een en ander over de tuin. Na de uitleg volgt een rondleiding o.l.v. de gids. Het is ook mogelijk om zelf door de tuin te wandelen.

Degenen die naar Dreumel willen fietsen vertrekken om 13.00 uur vanaf De Lier. Degenen die per auto naar Dreumel gaan vertrekken om 13.45 uur vanaf De Lier.

De kosten van dit uitstapje zijn € 8,00 per persoon.

Heeft u belangstelling voor een bezoek aan deze landschapstuin, dan kunt u zich opgeven door het antwoordstrookje in te vullen van de uitnodiging die u hieronder kunt downloaden.
Het ingevulde strookje alsmede het bedrag van € 8,00 per persoon (graag gepast betalen) kunt u uiterlijk 1 mei a.s. in een gesloten envelop in de brievenbus stoppen van Nijenkamp 34 (Henk van der Poel).